Välförtjänt vila

Nu har jag myst ned mig i sängen med datorn. Så skönt och så välförtjänt! Först har jag jobbat på 70B2 hela helgen och nu på eftermiddagen har jag, med hjälp av min kära mor, lassat en släpkärra full med saker som skulle bort här ifrån för att magasineras tills jag pluggat färdigt och har ett vettigt, normalstort ställe att bo på igen.
 
Jag planerar ju att i vår plugga till Barnmorska i Västerås. De ska bli så fantastiskt roligt!!! Jag skrev högskoleprovet i oktober och det gick över förväntan. På onsdag får jag slutgiltigt resultat, men det har med största sannorlikhet landat på 1,3. Då 0,8 är högsta intagningspoängängen någonsin till barnmorskeprogrammet i Västerås känner jag mig rätt säker på att jag kommer in =) ÅÅÅÅ vad jag längtar! 11:e december kommer första antagningsbeskedet och 20:e januari börjar utbildningen. Funderar på att bjuda mina älskade kollegor på smörgåstårta när jag slutar. Kommer vara så sorjligt att lämna dem =/ Har ju ändå jobbat där i över 3,5 år!
 
Känns som mitt liv leker och jag har så mycket att se fram emot! Har den underbaraste pojkvännen, bästa mamma och superroliga vänner. I fredags bokade jag och Calle biljetter till Luciabalen också! Spännande! Jag ska plugga till Barnmorska i vår och dessutom börjar det trilla in en del jobb till mitt företag =) De är ju jättebra som en extra inkomst när jag pluggar sen.
 
Ja, de känns som jag har massor mer att skriva, men helt ärligt orkar jag inte skriva mer nu =P
Ha de gött! Puss och kram <3

På väg hem

Sitter i bilen på väg "hem" till Stockholm. Har varit på blixtvisit i Lödöse hos Calles föräldrar för att byta till vinterdäck på Calles bil Ellie. Vad passar då bättre att underhålla sig med på resan än att starta upp en blogg?! Har insett att mitt liv har blivit fullspäckat med roligheter den senaste tiden så jag måste börja skriva någon slags dagbok så jag kan komma ihåg alla roligheter =)
 
Sitter som sagt i bilen på väg hem. Calle kör för tillfället, men igår på väg ned körde jag en hel del. Försäkringen Calle har på bilen gör att det är 25 års gräns för att få köra den, och då jag nyligen är 25 fyllda blev det här den första, ordentliga premiärkörningen. Inte helt lätt då de är sånt otroligt drag i bilen, men framförallt att man sitter på FEL sida och kör!!! Den är nämligen högerstyrd. Tar ett tag innan man vant sig med var på vägen man ska ligga. Att sedan mitt i alltihop få in i huvudet att det är vänster hand man ska växla med... Jag säger då det... Jag har blåmärken på högerhanden efter att x antal gånger under gårdagen ha slagit den i dörren i försök att växla med den handen.
 
Första stoppet på resan blir Laxå för att efterdra däcken, eller ja, bultarna förstås. Vi ska väl också få i oss något att äta där. Sen vidare mot Stockholm där lite städning och groggmåndag väntar =) För er som är obekanta med begreppet groggmåndag så är vi ett litet gäng som ses på måndag eftermiddag/kväll för att ta en grogg (eller flera om man så önskar) och berättar om vår måndag och sedan graderar den från 0-10. En trevlig liten tradition, som jag förstått kommer från Skara, för att få måndagen och den nya veckan att kännas lite mindre tung =)
 
Nej nu är vi framme i Laxå. Dags att äta!
 
Ha en bra dag till er alla!!!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0